Cucerește lumea

Ne dorim să avem o lume proprie, a noastră.  Pentru asta trebuie să cucerim lumea. Fiecare o cucerște în felul său, unii într-o zi, alții nici toată viața. De ce se întâmplă asta? Pentru că fiecare își are lumea sa. pentru cineva e persoana îndrăgită, pentru mine e luna, pentru tine e succesul. Dar orice lume poate fi cucerită prin aceleași moduri, unele acționează rapid, altele mai lent sau chiar niciodată.
Pentru a nu da greș, ia carnetul și notează treptele pe care ar trebuie să le urmezi.
1) Analizează. Fii sigur că ai nevoie de acest lucru, dacă crezi că nu ți se potrivește sau nu îți convine, mai bine lasă, caută ce e al tău.
2) Privește lateral. Problemele nu îți apar direct în față, ele se află după colțuri. Dacă ai găsit ceva pe placul tău, caută și minusurile, pentru că perfecţiunea nu există.
3) Consultă-te. Dacă te consideri tu o stea, cere părerea unui specialist, se prea poate să greșești. Nu încerca ceva nou, dacă nu ai consultat pe cineva din domeniu.
4) Capul sus! se spune că cea mai bună metodă de-a cuceri ceva e să fii la aceeași înălțime, pentru a demonstra că ești de același rang.
5) Nu visa prea mult! obișnuește-te cu realitatea, cum ai putea să cucerești lumea în care trăiești dacă tu visezi să fii primul acolo unde nici  măcar nu ai călcat pragul.                        
Şi unul dintre cel mai bun sfat e să:
6) Zâmbești! pentru că un zâmbet frumos poate să îți aducă lumea la picioare. Nu uita să fie un zâmbet cald, prietenos și sută la sută adevărat.
    Dacă te hotărăști să urmezi acești pași nu uita să adaugi puțină stăruință și la sigur vei reuși, pentru că tu asta îți dorești, și asta vei avea!

Vreau doar să vă inspir şi să vă bucur cu zămbetul meu călduros şi fin… 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s